PHEV PUNJENJE

PRONAĐITE VAŠE IDEALNO RJEŠENJE ZA EV PUNJENJE

ISTRAŽITE PUNJENJE

CO2 EMISIJA g/km
Od niskih 72

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.2

KUĆNO PUNJENJE
KUĆNO PUNJENJE

Naša PHEV vozila mogu se potpuno napuniti bilo iz domaće utičnice ili preko IEC konektora. Najbolje rješenje je punjenje preko noći, potpuno punjenje za kratkih 7.5 sati, omogućava prijevoz bez emisija do 48 km. Instalacija i korištenje zidne kutije može smanjiti vrijeme punjenja na 2.75 sata*.

JAVNO PUNJENJE
JAVNO PUNJENJE

Za punjenje vašeg Plug-in Hybrid vozila izvan vašeg doma, možete koristiti javne punionice. One se mogu naći na servisnim stanicama duž auto ceste, benzinskim stanicama i javnim parkiralištima. Connect Pro će označiti punionice duž vaše rute. **

EV OPREMA ZA PUNJENJE
PRONAĐITE DODATNU OPREMU
HOME CHARGING CABLE — STANDARD
Sva Land Rover PHEV vozila opremljena su Home Charging Cableom (Mode 2 Charging Cable). Kabel se spaja na domaću utičnicu i podržava vrijeme punjenja od kratkih 7.5 sati. Kabel se može koristiti bez obzira na vremenske uvjete. Molimo provjerite s vašim Land Rover trgovcem za vrijeme punjenja u vašoj regiji. †
MULTI-FUNCTION CHARGING CABLE — DODATNA OPREMA
Potpuno punjenje može se postići za kratkih 2.75 sata* koristeći dodatni Multi-function Charging Cable (Mode 2 Universal Charging Cable) i odgovarajuću zidnu kutiju. Izmjenjujući adapter omogućava vam korištenje kabela u inozemstvu, pomoću utičnice s dva ili tri pina, ovisno o regiji.†
PUBLIC CHARGING CABLE — DODATNA OPREMA
Kada ste u pokretu, Public Charging Cable (Mode 3 Charging Cable) omogućava vam spajanje s AC punionicama. Kabel je kompatibilan s kućnom zidnom kutijom, koju vam može u vašem domu instalirati ovlašteni dobavljač Land Rovera.†
HOME WALL BOX

Naši ovlašteni dobavljači i monteri kućne zidne kutije osigurati će da su svi radovi obavljeni prema najvišim standardima. Robustna zidna kutija može biti postavljena na odgovarajućem mjestu koje želite. Pitajte vašeg Land Rover trgovca za više informacija.

PRONAĐITE TRGOVCA
REGENERATIVNO KOČENJE

Regenerativno kočenje koristi električni motor za skupljanje kinetičke energije izgubljene prilikom kočenja, pretvarajući je u električnu energiju koja se koristi za punjenje baterije s visokim naponom. Ovaj proces počinje onoga trenutka kada maknete nogu s pedale gasa, kao i prilikom kočenja. Regenerativno kočenje ne zamjenjuje punjenje vašeg vozila ali će nadopuniti raspoloživu zalihu tijekom putovanja.

ODABERITE VAŠ MODEL
RANGE ROVER PHEV
Osebujan, rafiniran i luksuzan; ovo je vozilo koje pruža svu klasičnu Range Rover kvalitetu, dok istovremeno redefinira ultimativni Range Rover potvrđenom učinkovitošću i performansama PHEVa.
Istražite ovaj model
RANGE ROVER SPORT PHEV
Performanse, sposobnost i učinkovitost podignuti su do novih visina s Range Roverom Sport PHEV. Dinamičan dizajn i agilna, pouzdana vožnja nadopunjeni su povećanim performansama i manjim emisijama iz našeg najinovativnijeg motora do sada.
Istražite ovaj model

*Vrijeme punjenja može varirati ovisno o napajanju vašeg kućanstva.
*
*Određene stanice mogu zahtjevati registraciju ili plaćanje tarife.
† Produžne kleme i adapteri ne smiju biti korišteni s bilo kojim električnim vozilom ili kabelom za punjenje.
Stražni prtljažni prostor je smanjen kod PHEV modela, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja.
Oprema za punjenje može se razlikovati od tržišta do tržišta. Za više informacija molimo kontakirajte vašeg lokalnog trgovca.
‡ Svi podatci su ciljevi proizvođača i predmet konačnih potvrda prije proizvodnje. Zabilježite da podatci o CO2 i potrošnji goriva mogu varirati sukladno ugrađenim kotačima, i najniže vrijednosti možda neće biti postignute sa standardnim kotačima.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Dizajnirajte vaše savršeno vozilo
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte što Land Rover ima za ponuditi
PRONAĐITE TRGOVCA
Pronađite Land Rover trgovca u vašoj blizini
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika