FILM "NO TIME TO DIE" I LAND ROVER

LAND ROVER IMA GLAVNU ULOGU U FILMU „ZA SMRT NEMA VREMENA“

GLEDAJTE NAŠ FILM
U KINIMA OD STUDENOG
LEGENDE MEĐU TERENCIMA U SRCU AKCIJE

Novi Defender i Range Rover Sport SVR u spektakularnoj akciji u 25. filmu o Jamesu Bondu, zajedno s klasičnim modelima Land Rover i Range Rover

NOVI DEFENDER

James Bond se vraća u filmu „Za smrt nema vremena“. Ekipa kaskadera testirala je novi Defender do granica izdržljivosti. Svaki Defender 110 X je u crnoj boji Santorini i ima tamno sive mat aluminijske naplatke. Kao što je pokazao na testiranju u filmu „Za smrt nema vremena“, novi Defender postavlja nove standarde za čvrstoću i sposobnost.

KONFIGURIRAJTE SVOJ

RANGE ROVER SPORT SVR

Novi Defender nije jedini Land Rover u filmu „Za smrt nema vremena“, Range Rover Sport SVR još je jedna zvijezda filma. Njegov 5.0-litarski V8 benzinski motor s prednabijanjem snage od 575 KS nudi okretni moment od 700 Nm. Kao najbrži i najsnažniji Land Rover ikada proizveden, Range Rover Sport SVR savršeno je vozilo za film „Za smrt nema vremena“. Sa završnom obradom u sivoj Eiger boji i 22-inčnim sjajnim crnim naplatcima, ovo vozilo ima paket za eksterijer Carbon Fibre zajedno s pokrovom motora u boji Carbon Fibre.


Ovo je specifikacija vozila koju možemo vidjeti u filmu „Za smrt nema vremena“.
KONFIGURIRAJTE SVOJ

KLASIČNA VOZILA LAND ROVER

Potražite klasična Land Rover vozila u filmu „Za smrt nema vremena“.

ISTRAŽITE LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER SERIJE III
Primijetit ćete Land Rover Serije III na Jamajci. Serija III vozila Land Rover proizvodila se od 1971. do 1990.
RANGE ROVER CLASSIC
Također ćete primijetiti Range Rover Classic, originalni luksuzni SUV koji se proizvodio od 1970. do 1996., u Italiji. Tvornica Land Rover Classic Works može pronaći i temeljito restaurirati vozila do njihove originalne specifikacije. Budući da u njoj rade iskusni inženjeri i stručnjaci za povijesna vozila, nudi najbolje u pogledu restauracije.
JAMES BOND: <br>ZA SMRT NEMA VREMENA

U filmu „No Time To Die“, Bond je otišao u mirovinu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir će brzo završiti kad se pojavi njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži pomoć. Zadatak u kojem treba spasiti otetog znanstvenika pokazuje se mnogo opasnijim od očekivanog, vodeći Bonda na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.POGLEDAJTE NAJAVU FILMA

 


 

© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Profesionalni vozači - kaskaderi u situaciji filmskog seta. Nemojte pokušavati.
Vozila Defender izmijenjena su za rad kaskadera: krovni nosač za ekstremne uvjete, prednja svjetla i podvozje; zaštitni kavezi; sigurnosna kapsula spremnika goriva. Sjedala i pojasevi, hlađenje motora, gume i visina vozila nisu serijski.