ROCK CRAWL

ISKUSITE NADAHNJUJUĆE UZBUĐENJE OFF-ROAD VOŽNJE U PUSTINJI IZA UPRAVLJAČA NAJNOVIJIH LAND ROVER VOZILA.

ROCK CRAWL AVANTURA VAS OČEKUJE

Organizirana u izvanrednoj Moab pustinji, naši stručni instruktori će podići vaše vozačke sposobnosti do potpuno nove razine, omogućavajući vam testiranje neka od najsposobnijih vozila na svijetu u najtežim uvjetima vožnje.

DAN 1

DAN 1

Nakon dolaska u Grand Junction zračnu luku, odvest će vas do Red Cliffs Lodge gjde ćete odsjesti za vrijeme ture. Večera i piće će vam omogućiti susresti vaše kolege istraživače.
DAN 2

DAN 2

Nakon doručka i kratkog sastanka, uputit ćete se do vaše prve staze-vjerojatno do velike stenovite formacije s izvanrednim pogledom na stare krajolike.
DAN 3

DAN 3

Još jedan rani sastanak prije putovanja do prilike za vožnju na nevjerojatnim rutama. Izvanredan Moab krajolik i Colorado River vas očekuju, s kosim slojevima stijena koje omogućavaju zahtjevniji test.
DAN 4

DAN 4

Oni koji kasnije putuju mogu se prijaviti za dodatne aktivnosti kao trekking s konjima. Ili ako trebate malo njege, zašto ne rezervirate sportsku masažu skupa s opuštajućom kupkom u vrućoj kadi.

ISKORISTITE NAJVIŠE OD SVOJE PUSTOLOVINE

Izvucite najviše iz svojeg doživljaja u Moabu uz izbor opcijskih dodatnih aktivnosti, od nagrađivanog iskustva kušanja vina do zadivljujuće vožnje na Dead Horse Point.

POGLEDAJTE RECENZIJE U NAŠOJ KNJIZI DOJMOVA

Pogledajte što su naši posljednji neustrašivi gosti rekli o svojoj avanturi MOAB s Land Roverom.

"DOŽIVLJAJ KOJI MIJENJA ŽIVOT! OVO JE BILO

NEVJEROJATNO."


LINDA, USA

JAVITE NAM SE

Ovaj se program provodi na engleskom jeziku. Naši su uredi otvoreni od 9 do 17:30 (UTC) od ponedjeljka do petka, osim na državne praznike. ​
(moguća je naplata lokalnih troškova)​

Telefon: +1 303 515 4839
E-pošta: JLRConcierge@aleminternational.com

MOAB ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPĆENITO
CIJENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

ROCK CRAWL+

Ovo 4-dnevno iskustvo vožnje omogućava savršen uvod za off-road vožnju. Uz dašak uzbuđenja praćenjem tragova s mjesta iza upravljača najnovijih Land Rover vozila, naši stručnjaci će testirati vas i vozilo na raznim zahtjevnim terenima.

Važna napomena

Ovdje prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi s programom, pisani plan putovanja smatrat će se točnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmjene rute putovanja i/ili zamjene organizatora putovanja sličnim alternativama.