ADVENTURE TRAVEL NAMIBIJA

ODABERITE IZMEĐU DVIJE RAZLIČITE 8 DNEVNE AVANTURE, SVAKA DIZAJNIRANA DA IZVUĆE NAJBOLJE IZ PONUDE SJEVERA I JUGA.

REZERVIRAJTE ODMAH
cKh-njyq3d0

Odaberite između dvije različite 8 dnevne avanture, svaka dizajnirana da izvuće najbolje iz ponude sjevera i juga.

VAŠA AFRIČKA AVANTURA

Skrivena u skoro zaboravljenom dijelu Afrike, Namibija je uspijela održati svoje tajne sigurnima. Prostrana i mistična, pruža najbolje od kontinenta. Bilo da je najstarija pustinja, najviša pješčana dina ili najveća populacija geparda. To je zemlja bogata s puno čuda koja samo čekaju da budu otkrivena.

KONTAKTIRAJTE NAS
ODABERITE AVANTURU
NAMIBIJA SJEVERNA TURA - BRIJEG & DIVLJINA
S fokusom na bogati život u divljini Namibije, posjetit ćete Etosha National Park gdje ćete vidjeti puno životinja u njihovom prirodnom boravištu.
DOZNAJTE VIŠE
NAMIBIJA JUŽNA TURA - DINE & POGLEDI
Spaja veliku populaciju ptica Namibije s njezinim izvanrednim geološkim pojavama. Tura obuhvaća posjete Namib i Kalahari pustinja kao i Namib-Naukluft Parka.
DOZNAJTE VIŠE
ADVENTURE TRAVEL NAMIBIJA GALERIJA

Uživajte u pregledu što možete očekivati na Land Rover Adventure Travel Namibija turi.

POGLEDAJTE GALERIJU
NAMIBIJA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
OPĆENITO

Who operates the trips?

The Land Rover Experience Adventure Travel Namibia programme is operated by Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany, who are licensed and authorised by Jaguar Land Rover. When you make a booking you will enter into a contract with APS GmbH.Who does the driving?

You do! There will be a Land Rover Experience instructor on hand to provide guidance and support, but these are self-drive itineraries, so you’re behind the wheel in the latest Land Rover vehicles.What language will the trips be delivered in?

The instructors/hosts will communicate with the guests in English.

CIJENA

Trebam li kupiti osiguranje kako bih mogao voziti?

Preporučamo sveobuhvatno putno osiguranje.Što je uključeno u cijeni ture?

Opće pokriće je kako slijedi: aktivnosti vožnje, smještaj, doručak, ručak i večera, pića uz jelo, i transferi iz/u zračnu luku Windhoek Airport (jedan fiskni transfer za cijelu grupu). Molimo pogledajte vašu individualnu turu za točna uključenja. Molimo vas zabilježite da zbog razine vozačkih aktivnosti, alkohol je uključen samo s vašom večerom i bit će ograničen. Sokovi su uključeni u svim obrocima.Što nije uključeno u cijenu ture?

Letovi, pristojbe za vizu (prema potrebi), vakcinacije, putno osiguranje, napojnice, svi osobni troškovi (npr. minibar u hotelu, spa tretmani, itd.) i bilo koji aranžman prije ili nakon putovanja koji skreće s puta.

VOŽNJA

Nikada prije nisam vozio 4x4 vozilo ili vozio na off-road terenu, jel ipak mogu učestvovati na ovoj turi?

Apsolutno. Na raspolaganju su vam kvalificirani Land Rover Experience instruktori koji vas prate na svakom putovanju i koji će vam pružiti stručno vođenje i podršku, ali svaka tura je osmišljena za vozače sa bilo kakvim sposobnostima.Koje vozilo ću voziti?

Gosti će voziti Land Rover Discovery.Jesu li vozila s manualnim ili automatskim mjenjačem?

Sva vozila su opremljena s automatskim mjenjačem.Koju vozačku dozvolu trebam imati i koja je minimalna dob?

Svi gosti vozači moraju imati najmanje 19 godina i posjedovati kompletnu važeću vozačku dozvolu najmanje godinu dana. Potrebna je međunarodna vozačka dozvola.Je li trebam imati određenu razinu fizičke spremnosti kako bih sudjelovao?

Da bi sudjelovali u Driving Experience programu, trebate biti sigurni da ne znate za bilo koje okolnosti koje bi vas diskvalificirale od vožnje, kao na primjer kronični bolovi u leđima (ili slični bolovi), mentalna stanja koja mogu umanjiti vašu sposobnost vožnje, loš vid koji ne zadovoljava standarde za vožnju, trudnoća ili problemi sa srcem.Koliko gostiju je u svakom vozilu?

Cijene su izračunate na osnovi dvije osobe u vozilu. Na zahtjev, treća i četvrta osoba mogu biti dodane u vozilo.Mogu li donijeti moje vlastito Land Rover vozilo na Avanturi?

NIje moguće sudjelovati s vlastitim vozilom zbog razloga osiguranja.

PUTOVANJE

Ako putujem sam hoću li imati svoje vlastito vozilo?

Ne - zbog sigurnosnih razloga nije dozvoljeno da itko putuje sam u vozilu. Samostalni putnici bit će u paru s drugim gostom u vozilu ili ako je neparan broj gostiju, jedan od naših instruktora će vam se pridružiti u vozilu. Imati ćete vašu vlastitu sobu za vrijeme ture.
Jesu li djeca dozvoljena na turama?

Općenito ture su prihvatljive za djecu iznad 14 godina, ali molimo kontaktirajte APS za više detalja i kako biste razgovarali o vašim osobnim potrebama.Mogu li rezervirati cijelu turu za privatnu grupu?

Da, sa zadovoljstvom ćemo organizirati privatnu turu za grupnu rezervaciju od 10 ili više gostiju. Program se može skrojiti i prilagoditi kako bi zadovoljio potrebe grupe.Je li putujemo u konvoju?

Da, općenito ćemo putovati u konvoju koristeći radio vezu između vozila.Koja je najveća veličina grupe na svakoj turi?

Kako bi omogućili ekskluzivno i angažirano iskustvo, najveća(i najmanja) veličina grupe na svakom putovanju bit će 10 osoba (dvojica po vozilu).Trebam li vizu?

APS GmbH je odgovoran obavijestiti vas unaprijed o odredbama u svezi putovnice, vize i zdravstvene regulative. Ako trebate pozivnicu da biste dobili vizu, molimo obavijestite APS GmbH, koji će vam to obezbijediti. Za više informacija molimo posjetite: www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Koja se valuta koristi u Namibiji?

Lokalna valuta je Namibijski dolar (NAD).Željeli bismo produljiti našu turu nekoliko dana, je li možemo to učiniti?

Apsolutno. APS GmbH bit će jako sretni pomoći vam u planiranju i rezervaciji produljenog aranžmana prije ili nakon vaše ture. Molimo pošaljite im email na expeditions@landrover-experience.de ili nazovite +49 (2058) 77 80 994 (09h00 - 17h00 (CET), od ponedjeljka do petka. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera.Trebam li se vakcinirati?

Obavijesti o preporučenim ili propisanim vakcinacijama za određenu ciljanu regiju mogu se naći ovdje : https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/Koga mogu kontaktirati ako trebam pomoć s rezervacijom leta ili putnog osiguranja?

APS GmbH će vam rado pomoći s rezervacijom vaših letova i putnog osiguranja. Oni će vas također obavijestiti o bilo kakvim promijenama prije polaska.Možete ih kontaktirati kako slijedi:
Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.


Email: expeditions@landrover-experience.de
Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(09h00 - 17h00 (CET), od ponedjeljka do petka.
Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera.


Fax: +49 (2058) 77 80 990Je li potrebno ponijeti specijalnu vrstu prtljage?

Nemamo posebnih preporuka u svezi vrste prtljage - vozila mogu zaprimiti kufere kao i putničke torbe.Koji je večernji dress code?

Večernji dress code je casual.Što će se dogoditi ako tura ne postigne njezine minimalne brojke? Hoće li se otkazati?

Minimalna veličina grupe je 10 osoba na svim Namibija turama. Nastojat ćemo ne otkazivati niti jedan od naših polazaka, ali u nekim slučajevima ovo može biti neizbježno. APS se može povući iz paketa putnog ugovora ako broj polaznika nije ispunjen 31 dan prije polaska, ako je naveden minimalni broj polaznika u opisu putovanja APSa za odgovarajuću turu. Izjava o povlačenju bit će vam poslata odmah, uplata će vam se odmah vratiti. Molimo pogledajte naše uvjete i odredbe za više informacija.
Jesu li rute i smještaj potvrđeni?

Vaša ruta i smještaj predmet su izmjene na osnovi dostupnosti. Zadržavamo pravo izmjeniti ruti i smještaj sa sličnim alternativama.

Important note
Prikazane slike su samo za ilustraciju i u slučaju nejasnoća u svezi programa, napisana ruta uzet će se kao najtočnija interpretacija ture. Zadržavamo pravo izmjena putne rute i/ili zamjeniti tour operatera sa sličnim alternativama.

OBAVIJESTITE ME
Budite obaviješteni o najnovijim vijestima iz Adventure Travela.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg najbližeg prodavača.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora kreirajte vaše savršeno vozilo.