ADVENTURE TRAVEL MOAB
ODABERITE VAŠU AVANTURU
QXVesElVUB0

Pripremite se za doživljaj života u Moabu, na raspolaganju su vam 2 avanture, obe ispunjene off-road vožnjom.

VAŠ MOAB DOŽIVLJAJ

Smješten na američkom jugoistoku je grad Moab. Njegovi osebujni tereni od crvene stijene, udubljene od preko 300 milijuna godina dugih oluja, vjetrova i jakih poplava, privlače posjetitelje iz cijeloga svijeta.

KONTAKTIRAJTE NAS
ODABERITE VAŠU MOAB AVANTURU
ROCK CRAWL
4-dnevno iskustvo vožnje, ovo je savršen uvod za pravi off-road. Postavljena u zapanjujućoj i divljoj Moab pustinji, isprobajte vaše mogućnosti na raznim stazama.
DOZNAJTE VIŠE
ROCK CRAWL+
5-dnevna avantura, ovo je vaša šansa da doživite neke od najspektakularnijih staza na svijetu. Postavljena u zapanjujućoj i divljoj Moab pustinji, vaše off-road sposobnosti bit će testirane do krajnjih granica.
DOZNAJTE VIŠE
ADVENTURE TRAVEL MOAB GALERIJA

Uživajte u pregledu što možete očekivati na Land Rover Adventure Travel Moab turi.

POGLEDAJTE GALERIJU
"Doživljaj koji mijenja život! Ovo je bilo nevjerojatno."

LINDA, USA

OBAVIJESTITE ME

Prijavite se kako biste primali novosti o budućim datumima i dostupnim mjestima.

OBAVIJESTITE ME
MOAB ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
OPĆENITO

Tko upravlja s putovanjima?

S Land Rover Experience Adventure Travel Moab programom upravlja Alem International Inc. koji su licencirani i ovlašteni od strane Jaguar Land Rovera. Kada radite rezervaciju, potpisat ćete ugovor s Alem International Inc.Tko vozi?

Vi! Na raspolaganju vam je tim Land Rover Experience instruktora kako bi pružili stručno vođenje i poučavanje, ali vi ste iza upravljača.
Koja je minimalna dob za sudjelovanje?

21 godina starosti.Na kojem jeziku je program organiziran?

Program je organiziran na engleskom jeziku.

CIJENA

Trebam li kupiti dodatno osiguranje kako bih mogao voziti?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno ali za goste je obavezno kupiti policu sveobuhvatnog putnog osiguranja.Što je uključeno u cijeni Land Rover Adventure Travel Moab?

Opće pokriće je kako slijedi: sve Land Rover aktivnosti vožnje, hotelski smještaj, doručak, ručak i večera, pića uz jelo, i transferi iz/u zračnu luku Grand Junction Airport. Molimo vas zabilježite da zbog razine vozačkih aktivnosti, alkohol je uključen samo s vašom večerom i bit će ograničen.Što nije uključeno u cijeni vozačkog iskustva?

Letovi, obroci i pića koja nisu specificirana u programu, pristojbe za vizu (prema potrebi), putno osiguranje i bilo koji aranžman prije ili nakon putovanja koji skreće s puta..

VOŽNJA

Koja vrsta vozačke dozvole mi je potrebna?

JLR politika nalaže da svi vozači moraju imati kompletnu, aktualnu i važeću vozačku dozvolu koja će biti pokazana na danu vožnje. ​Koja vozila ću voziti?

Land Rover Discovery, Range Rover i Range Rover Sport. Povremeno možda ćemo trebati promijeniti ili zamijeniti navedena vozila, zbog okolnosti izvan naše kontrole i zadržavamo pravo da to učinimo.Jesu li vozila s manualnim ili automatskim mjenjačem?

Sva vozila u ovom programu su s automatskim mjenjačem.Koliko ljudi je u svakom vozilu?

Bit će dvoje (2) gostiju po vozilu.Koja je najveća veličina grupe?

Kako bi omogućili ekskluzivno i angažirano iskustvo, najveća veličina je 16 osoba (dvojica po vozilu).Ako putujem sam hoću li imati svoje vlastito vozilo?

Ne. Kao sam putnik bit ćete u paru s drugim gostom u vašem vozilu. Za cijelo vrijeme imat ćete vlastitu hotelsku sobuJe li trebam imati određenu razinu fizičke spremnosti kako bih sudjelovao?

Da bi sudjelovali u Driving Experience programu, trebate biti sigurni da ne znate za bilo koje okolnosti koje bi vas diskvalificirale od vožnje, kao na primjer kronični bolovi u leđima (ili slični bolovi), mentalna stanja koja mogu umanjiti vašu sposobnost vožnje, loš vid koji ne zadovoljava standarde za vožnju, trudnoća ili problemi sa srcem.

PUTOVANJE

Kakvo je vrijeme u to doba godine?

Listopad i studeni imat će tople dane do 70-80 stupnjeva Fahrenheita i hladne večeri, oko 40 stupnjeva Fahrenheita, sve do ledenih temperatura preko noći. Moab općenito ima preko 300 sunčanih dana godišnje.Je li dozvoljeno da se djeca pridruže Land Rover Adventure Travel Experience?

Experience događaj nije pogodan za djecu zbog sigurnosnih razloga.Trebam li specijalnu odjeću?

Čvrste i udobne čizme za hodanje, čarape, sunčane naočale, štitnik za sunce, šešir, kao i vjetrovka, bluza od flisa i majca s kratkim rukavima.
Koji je večernji dress code?

Večernji dress code je casual.Koje druge aktivnosti su dostupne?

Ranč omogućava aktivnosti kao jahanje konja, kušanje vina, rafting, sportsku masažu i ostalo. Raspitajte se na licu mjesta.Trebam li vizu?

Molimo kontaktirajte vaš lokalni konzulat kako biste provjerili vaše specifične potrebe. Ukoliko trebate pozivnicu za vađenje vize, molimo kontaktirajte nas i mi ćemo vam je obezbijediti.Koja valuta se koristi u USA?

Lokalna valuta je US Dollar.Je li dozvoljeno nostiti foto aparat ili video kameru?

Da svakako. Također možete ponijeti specijalnu opremu, kao GoPro, ali zbog razloga dozvola dronovi nisu dozvoljeni.

OBAVIJESTITE ME
Budite obaviješteni o najnovijim vijestima iz Adventure Travela.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg najbližeg prodavača.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora kreirajte vaše savršeno vozilo.