ROCK CRAWL+

ISKUSITE NADAHNJUJUĆE UZBUĐENJE OFF-ROAD VOŽNJE U PUSTINJI IZA UPRAVLJAČA NAJNOVIJIH LAND ROVER VOZILA.

THE ROCK CRAWL+ ADVENTURE AWAITS

Organizirana u izvanrednoj Moab pustinji, naši stručni instruktori podići će vaše vozačke sposobnosti do potpuno nove razine, omogućavajući vam testiranje neka od najsposobnijih vozila na svijetu u najtežim uvjetima vožnje.

VAŠA ROCK CRAWL+ TURA
DAN 1
Nakon dolaska u Grand Junction zračnu luku, odvest će vas do Red Cliffs Lodge gdje ćete odsjesti za vrijeme ture. Večera i piće će vam omogućiti susresti vaše kolege istraživače.
DAN 2
Nakon doručka i kratkog sastanka, uputit ćete se prema vašoj prvoj stazi Poison Spider - staza obrubljena izvanrednim Moab krajolikom i Colorado Riverom.
DAN 3
Još jedan rani sastanak prije putovanja do vožnje nevjerojatnom stazom Seven Mile Rim. Pronalazeći vaš put između više granitnih lukova kao Uranium Arch, vidjet ćete neke od najspektakularnijih mjesta u regiji.
DAN 4
Nakon doručka, uputiti ćete se prema još jednoj poznatoj stazi Hell's Revenge - ruta koja će testirati vaše off-road sposobnosti do krajnjih granica.
DAN 5
Oni koji kasnije putuju mogu se prijaviti za dodatne aktivnosti kao trekking s konjima. Ili ako trebate malo njege, zašto ne rezervirate sportsku masažu skupa s opuštajućom kupkom u vrućoj kadi.
UPOZNAJTE VAŠ STRUČNI TIM

Profesionalni, posvećeni i jako, jako iskusni. Ne samo što naši stručni instruktori znaju kako izvući najbolje iz naših vozila, oni također znaju kako prenijeti dobrobiti tog znanja na jasan i razumljiv način kako bi izvukli najbolje i od vas.

POGLEDAJTE GALERIJU
RED CLIFFS LODGE

Dobrodošli u modernu rustikalnu udobnost Red Cliffs Lodgea gdje će vas pogledi na Colorado River pozdravljati svako jutro i večer. Mjesto gdje hrana, vino i razgovor su samo dio Experience programa. To je vaše mjesto povlačenja nakon zahtjevne vožnje na stazi. Mjesto gdje razmijenjujete glavne događaje dana.

CASTLE CREEK VINARIJA

Red Cliffs Lodge je također dom Castle Creek vinariji. Nagrađivana vinarija proizvodi raznovrsna bijela i crvena vina od grožđa iz Moab regije. Na raspolaganju su također dodatne sesije za testiranje vina, koje vam omogućavaju da otkrijete kako smo uspjeli stvoriti više od 30 nagrađivanih vina.

MOAB GOLF TEREN

Postoji li bolji način završiti dan testiranja na stazama od izazovne ture na igralištu. Okruženi legendarnim crvenim stijenovitim krajolikom, Moab Golf Club pruža jedinstvenu i slikovitu mogućnost da poradite na svojim slabostima. Igrajte svih 18 ili radite samo na vašem zamahu na području vožnje.

"Doživljaj koji mijenja život! Ovo je bilo nevjerojatno."

LINDA, USA

OVAJ PROGRAM JE ORGANIZIRAN NA ENGLESKOM JEZIKU

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija molimo da nas kontaktirate:
Telefon: +1 303 515 4839 (9a.m - 5 p.m MDT od ponedjeljka do petka. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnih operatera).
Email: Kontaktirajte nas

MOAB ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
OPĆENITO

Tko upravlja s putovanjima?

S Land Rover Experience Adventure Travel Moab programom upravlja Alem International Inc. koji su licencirani i ovlašteni od strane Jaguar Land Rovera. Kada radite rezervaciju, potpisat ćete ugovor s Alem International Inc.Tko vozi?

Vi! Na raspolaganju vam je tim Land Rover Experience instruktora kako bi pružili stručno vođenje i poučavanje, ali vi ste iza upravljača.
Koja je minimalna dob za sudjelovanje?

21 godina starosti.Na kojem jeziku je program organiziran?

Program je organiziran na engleskom jeziku.

CIJENA

Trebam li kupiti dodatno osiguranje kako bih mogao voziti?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno ali za goste je obavezno kupiti policu sveobuhvatnog putnog osiguranja.Što je uključeno u cijeni Land Rover Adventure Travel Moab?

Opće pokriće je kako slijedi: sve LAnd Rover aktivnosti vožnje, hotelski smještaj (s bračnim krevetom), doručak, ručak i večera, pića uz jelo, i transferi iz/u zračnu luku Grand Junction Airport. Molimo vas zabilježite da zbog razine vozačkih aktivnosti, alkohol je uključen samo s vašom večerom i bit će ograničen.Što nije uključeno u cijeni vozačkog iskustva?

Letovi, obroci i pića koja nisu specificirana u programu, pristojbe za vizu (prema potrebi), putno osiguranje i bilo koji aranžman prije ili nakon putovanja koji skreće s puta..

VOŽNJA

Koja vrsta vozačke dozvole mi je potrebna?

JLR politika nalaže da svi vozači moraju imati kompletnu, aktualnu i važeću vozačku dozvolu koja će biti pokazana na danu vožnje. ​Koja vozila ću voziti?

Land Rover Discovery, Range Rover i Range Rover Sport. Povremeno možda ćemo trebati promijeniti ili zamijeniti navedena vozila, zbog okolnosti izvan naše kontrole i zadržavamo pravo da to učinimo.Jesu li vozila s manualnim ili automatskim mjenjačem?

Sva vozila u ovom programu su s automatskim mjenjačem.Koliko ljudi je u svakom vozilu?

Bit će dvoje (2) gostiju po vozilu.Koja je najveća veličina grupe?

Kako bi omogućili ekskluzivno i angažirano iskustvo, najveća veličina je 16 osoba (dvojica po vozilu).Ako putujem sam hoću li imati svoje vlastito vozilo?

Ne. Kao sam putnik bit ćete u paru s drugim gostom u vašem vozilu. Za cijelo vrijeme imat ćete vlastitu hotelsku sobuJe li trebam imati određenu razinu fizičke spremnosti kako bih sudjelovao?

Da bi sudjelovali u Driving Experience programu, trebate biti sigurni da ne znate za bilo koje okolnosti koje bi vas diskvalificirale od vožnje, kao na primjer kronični bolovi u leđima (ili slični bolovi), mentalna stanja koja mogu umanjiti vašu sposobnost vožnje, loš vid koji ne zadovoljava standarde za vožnju, trudnoća ili problemi sa srcem.

PUTOVANJE

Kakvo je vrijeme u to doba godine?

Listopad i studeni imat će tople dane do 70-80 stupnjeva Fahrenheita i hladne večeri, oko 40 stupnjeva Fahrenheita, sve do ledenih temperatura preko noći. Moab općenito ima preko 300 sunčanih dana godišnje.Je li dozvoljeno da se djeca pridruže Land Rover Adventure Travel Experience?

Experience događaj nije pogodan za djecu zbog sigurnosnih razloga.Trebam li specijalnu odjeću?

Čvrste i udobne čizme za hodanje, čarape, sunčane naočale, štitnik za sunce, šešir, kao i vjetrovka, bluza od flisa i majca s kratkim rukavima.
Koji je večernji dress code?

Večernji dress code je casual.Koje druge aktivnosti su dostupne?

Ranč omogućava aktivnosti kao jahanje konja, kušanje vina, rafting, sportsku masažu i ostalo. Raspitajte se na licu mjesta.Trebam li vizu?

Molimo kontaktirajte vaš lokalni konzulat kako biste provjerili vaše specifične potrebe. Ukoliko trebate pozivnicu za vađenje vize, molimo kontaktirajte nas i mi ćemo vam je obezbijediti.Koja valuta se koristi u USA?

Lokalna valuta je US Dollar.Je li dozvoljeno nostiti foto aparat ili video kameru?

Da svakako. Također možete ponijeti specijalnu opremu, kao GoPro, ali zbog razloga dozvola dronovi nisu dozvoljeni.

ROCK CRAWL

Ovo 4-dnevno iskustvo vožnje omogućava savršen uvod za off-road vožnju. Uz dašak uzbuđenja praćenjem tragova s mjesta iza upravljača najnovijih Land Rover vozila, naši stručnjaci će testirati vas i vozilo na raznim zahtjevnim terenima.

OBAVIJESTITE ME
Budite obaviješteni o najnovijim vijestima iz Adventure Travela.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg najbližeg prodavača.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora kreirajte vaše savršeno vozilo.