ISTRAŽITE

DISCOVERY SPORT
<h3><b>ISTRAŽITE</h3> DISCOVERY SPORT

DIZAJNIRAN ZA SVESTRANOST

PROSTRANO SJEDENJE

S do 7 sjedala i najprostranijim pretincem za pohranu u otvorenoj prednjoj konzoli u klasi1, cijela obitelj može istraživati u stilu i udobnosti.

PREVEZITE SVE

Pronađite mjesto za krovne kutije, bicikle i ostalu opremu, uz dinamičko opterećenje krova do 75 kg.

NEPRIMJETNA POVEZANOST

Nikada više nećete ostati bez električne energije uz utičnicu USB-C u svakom redu i veću snagu za brže punjenje.

ZA VAŠU SLJEDEĆU PUSTOLOVINU

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

DIZAJNIRAN ZA PUSTOLOVNI DUH

Sjajno crni pragovi i Sjajno crna rešetka s prepoznatljivim šesterokutnim Discovery motivom usklađeni su sa zaštitnim pločama u boji karoserije i Narvik Sjajno crnim natpisom Discovery na poklopcu motora.

DINAMIČAN STAV

Njegov Discovery DNK jasno je vidljiv, sa svrhovitim stavom, uzdignutim detaljima središnje linije i izražajnim stražnjim stupom krova. S 21-inčnim i 19-inčnim alu naplatcima dostupnima sa završnim slojem Sjajno crni ili Diamond Turned.

ZADIVLJUJUĆA BOJA

Discovery Sport Dynamic odlikuje se poklopcima vučne kuke čiji je završni sloj usklađen s bojom karoserije, sa Sjajno crnim donjim pragovima karoserije koji naglašavaju njegov odvažan, moderan izgled.

INTUITIVNE KONTROLE

Udobno kontrolirajte svaki aspekt svoje vožnje s novim 11,4-inčnim zakrivljenim lebdećim staklenim dodirnim zaslonom2 Pivi Pro. Nova ručica za prijenos stupnjeva pruža taktilnu kontrolu bez napora.

ZAJAMČENA UDOBNOST

Osigurajte da svi budu udobno smješteni uz izbor materijala, uključujući Luxtec i Antilop. DuoLeather ili koža Windsor dostupni su u raznim bojama.

POGLED KOJI ODUZIMA DAH

Ispunite svoj Discovery Sport prirodnom svjetlošću i uživajte u boljem pogledu sa svakog sjedala uz opcijski panoramski stakleni krov.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

POTPUNO POVEZAN

Započnite svaku obiteljsku pustolovinu u trenu uz Pivi Pro2 sustav za informiranje i zabavu 90 posto zadataka dostupno je u dva dodira na novom zakrivljenom lebdećem staklenom dodirnom zaslonu od 11,4 inča.

INTERAKTIVNI VOZAČEV ZASLON

Potpuno Interaktivan vozačev zaslon visoke razlučivosti od 12,3 inča osmišljen je da bi informacije o vozilu, navigaciji i vožnji bile u vozačevu vidokrugu. Projicirajte ključne informacije na vjetrobransko staklo pomoću opcijskog Prikaza na vjetrobranskom staklu4.

PROČIŠĆAVANJE ZRAKA KABINE

S najsofisticiranijim tehnologijama za kvalitetu zraka u unutrašnjosti u njegovoj klasi1, Sustav pročišćavanja zraka kabine Plus u Discovery Sportu filtrira i pročišćava zrak u kabini od prašine i mikroba, a istovremeno prati 2 razine CO da bi pomogao u promicanju dobrobiti vaše obitelji.

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Neometana povezanost za cijelu obitelj uz značajke Amazon Alexa, Cloud Connectivity i Apple CarPlay®7 te opciju WiFi pristupne točke s Podatkovnim planom. Daljinski komunicirajte sa svojim vozilom uz Land Rover Remote Skill8.

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje uređaja3 i povezivost uređaja omogućavaju vam punjenje kompatibilnih pametnih telefona, istodobno smanjujući nered u kabini.

UNAPRIJEĐENA UČINKOVITOST

PLUG-IN ELEKTRIČNI HIBRID

Odvezite više od 90 posto prosječnih svakodnevnih putovanja samo u EV načinu rada9. Plug-in električni hibrid (PHEV) pruža potpuno električnu vožnju s nultim ispušnim emisijama i može se napuniti od 0 do 80 posto za otprilike 30 minuta s brzim DC punjenjem.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

61 KM**

Očekivani stvarni domet prema WLTP-u do 47 km.

CO2 EMISIJE (OD)

33 G/KM**

Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

30 MINUTA

Brzo DC punjenje od 0 do 80 posto za otprilike 30 minuta.

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

2 SATI 12 MIN

Do 100% korištenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

SAMOPOUZDANA SPOSOBNOST

CONFIDENT CAPABILITY

PREVEZITE SVE

Uz kapacitet vuče do 2.500 kg*, s Discovery Sportom prevezite sve, od običnih prikolica do prikolica za konje.

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE

Za samopouzdanost u svim uvjetima, svaki Discovery Sport opremljen je Pogonom na sve kotače, Nadzorom kretanja na svim podlogama i tehnologijom Terrain Response2.

OPTIMALNO DRŽANJE PODLOGE

Osjećajte se sigurno u svim uvjetima uz Sustav kontrole proklizavanja pri kretanju, Sustav kontrole postupnog otpuštanja, Nadzor uspinjanja uz strminu i Nadzor spuštanja niz strminu za vaše potrebe izvan ceste.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI DISCOVERY SPORT

MODELI DISCOVERY SPORT

Pogledajte cijeli raspon modela.
PREGLED

PREGLED

Iskoristite svijet oko sebe uz Discovery Sport.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom.

*Vuča će značajno utjecati na EV domet.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

1Mjereno u odnosu na zatvorenu klasu konkurenata, vrijedi 3. ožujka 2023.

2Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

3Samo kompatibilni pametni telefoni.

4Zahtijeva staklo za prigušenje Sunčeve svjetlosti na nekim tržištima. Upute za navigaciju na vjetrobranskom staklu prikazuju se samo ako je Pivi Pro instaliran u vozilu.

5Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora. Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

6ClearSight Ground View ovisi o 3D Surround kameri. Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

7Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Potrebno je preuzeti aplikaciju Land Rover Remote iz trgovine Apple App/Google Play.

9Prosječna duljina svakodnevnih putovanja (51 km) izračunata upotrebom podataka InControl s 30 svjetskih tržišta za vozila Discovery Sport između 2019. i 2022. godine. Pretpostavlja potpuno napunjenu bateriju.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne značajke također se mogu razlikovati ovisno o varijanti motora i prijenosu.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim / vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.