OPCIJE I LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

POGLEDAJTE FILM

Nisu sve opcije dostupne kod svih modela. Za više informacija molimo vas obratite se vašem najbližem Land Rover prodavaču.

Pack opcije

OPCIJE KROVA


Osebujan kontrastni krov, dostupan u Black ili Grey boji, savršeno će nadopuniti vaš izbor vanjskih boja karoserije. Također imate opciju cjelog nepomičnog panoramskog krova koji vam omogućava potpuni pogled vaše okolice.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Opcije unutrašnjosti

 • FLEKSIBILNA UNUTRAŠNJOST
  FLEKSIBILNA UNUTRAŠNJOST

  Unutrašnjost se lako može prilagoditi i uključuje mogućnost sjedenja 5 + 2. Sjedalo vozača i suvozača dijele jednake funkcionalnosti, uključujući do 12 smjerova podešavanja i memoriju. Odaberite klizni i preklopni drugi red sjedala za fleksibilnost između prtljažnika i sjedenja.

 • RAFINIRANI MATERIJALI ZA UDOBNOST
  RAFINIRANI MATERIJALI ZA UDOBNOST

  Prostrana unutrašnjost je prekrasno osmišljena za vašu i udobnost vaših putnika. Opremljena materijalima visoke kvalitete, kao što su dvostruko šivena koža, površine su također praktične i otporne. Elegantne, moderne kombinacije boja, kao što je unutrašnja kombinacija Glacier, odvajaju vas od gomile.

 • KONTROLA KLIMATIZACIJE
  KONTROLA KLIMATIZACIJE

  Kontrola klime je nužna ukoliko živite u ekstremnim vremenskim uvjetima, vrućim ili hladnim. Visoki otvori ventilacije u drugom redu održavaju udobnost vaših putnika i temperatura se može prilagoditi različitim dijelovima vozila. Također, možete odabrati dodatno hlađenje u trećem redu.


LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

 • VANJSKA DODATNA OPREMA
  VANJSKA DODATNA OPREMA

  Naglasite pojavu vašeg vozila s atraktivnim detaljima, dodajte zaštitu od oštećenja i nadogradite ga za terensku vožnju.

 • UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA
  UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA

  Dodajte Land Rover odobrenu opremu u svako vrijeme; od dječjih sjedalica i opreme za putovanje za ljubimce do zabave i tehničke nadogradnje.

 • PRIJEVOZ I VUČA
  PRIJEVOZ I VUČA

  S ugrađenim krovnim nosačima, odaberite specijalne pretince za sportsku opremu i dodatnu opremu kako biste iskoristili sposobnosti vuče Land Rovera.

 • KOTAČI I DODATNA OPREMA
  KOTAČI I DODATNA OPREMA

  Personalizirajte pojavu vašeg Land Rovera kotačima od lake legure i naglasite ih stilskom i brendiranom dodatnom opremom.