OPCIJE PAKETA

  Vanjske opcije

  PANORAMSKI KROV


  Opcijski stakleni fiksni ili pomični krov4 naglašava osjećaj prostornosti u unutrašnjosti vozila i ispunjava je prirodnom svjetlošću kojom su obasjana sva tri reda sjedala (ako vozilo sadrži tri reda sjedala). Pojačano staklo ima tamnu boju kako bi održalo ugodnu temperaturu u unutrašnjosti.

  PREUZMITE BROŠURU

  UNUTRAŠNJE OPCIJE

  • RAZNOLIKA UNUTRAŠNJOST
   RAZNOLIKA UNUTRAŠNJOST

   Opcijskih 7 sjedala normalne veličine u Discoveryju izvrstan su primjer Land Roverove udobnosti i raznolikosti. Modeli HSE i HSE Luxury također sadrže opciju inteligentnog preklapanja sjedala, koja možete konfigurirati koristeći prekidače u prtljažniku, zaslon na dodir ili pomoću InControl Remote aplikacije na vašem pametnom telefonu. Uz to možete povećati unutrašnji prtljažni prostor izborom pametnih rješenja.

  • REDEFINIRAN PROSTOR
   REDEFINIRAN PROSTOR

   Oko za detalje. Najfiniji materijali. Na raspolaganju su vam sjedala sa zrnastom ili Windsor kožom i opcijski završni detalji, uključujući Brushed Linear Aluminium, Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak i High Gloss Charcoal Oak drvene umetke. Što god odabrali, bez sumnje ćete svoje vozilo učiniti još osebujnijim i individualnijim.

  • KONTROLA KLIMATIZACIJE
   KONTROLA KLIMATIZACIJE

   Kako bi osigurao savršenu temperaturu u unutrašnjosti bez obzira na vanjsku temperaturu, Discovery sadrži vrlo učinkovit sustav kontrole klimatizacije dostupan u konfiguraciji sa dvije, tri ili četiri zone. Nastao u nevjerojatno rigoroznom razvojnom programu, sustav je bio testiran u realnim uvjetima na temperaturama od -40 do +50°C.

  LAND ROVER GEAR – DODATNA OPREMA

  • CLICK AND GO SUSTAV

   Click and Go sustav je višenamjenski dodatak na poleđini sjedala u drugom redu. Postavlja se između držača naslona za glavu, a dodatni držači mogu se postaviti za držanje vašeg tableta, torbe, košulje i jakne. Kad nije u upotrebi, sustav se može lako razmontirati.

  • PET PACK
   PET PACK

   Neka vaši ljubimci imaju udobnost, budu sretni i sigurni. Pregrada po cijeloj visini čuva putnički prostor da bude samo vaš, dok izbor između vodonepropusne podloge ili otporne gumene podloge štite vaš pod prtljažnika.

  • PUNJENJE TELEFONA

   Dodaci iPhone® Connect and Charge Dock i Wireless Phone Charging Cupholder7 koriste držač čaša središnje konzole kako bi telefon bio vidljiv prilikom punjenja. Punjač je dostupan za modele iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S i iPhone 5SE.

  • NOSAČ PRTLJAGE

   Ekskluzivno dizajniran u Silver aluminijskoj izvedbi s Black kontrastnim detaljima, ovaj brendiran Land Roverov nosač s nosivošću od 61 kg dostupan je u paketu s integriranim bočnim konzolama za veću sigurnost. Za ovu praktičnu opremu potrebne su krovne šine i poprečni nosači.