DIZAJN

RAZNOLIKOST

TEHNOLOGIJA

 • SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU
  SUSTAV ZA INFORMACIJE I ZABAVU

  Primjenom najnovijih informatičkih tehnologija ostvarene su najviše razine zabave, povezanosti i informacija. Od izbora Meridian™ audio sustava do inovacija kao što su InControl Touch Pro i opcijskog sustava zabave na stražnjim sjedalima, svijet vam je nadomak prstiju.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Discovery nudi snažne performanse iz širokog raspona svojih rafiniranih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora. Naš napredni 2.0-litarski Ingenium motor je prvi 4-cilindarski dizelski motor korišten u jednom Land Roveru standardne veličine.

 • PERFORMANSE NA CESTI
  PERFORMANSE NA CESTI

  Discovery dizajniran je da omogući sigurnu, udobnu i aktivnu vožnju kako bi kilometrima duga vožnja prošla neopaženo. Visoka kvaliteta vožnje dodatno je naglašena elektronskim servo-upravljačem dok sustav kontrole kočenja u zavoju pomaže održati stabilnost za vrijeme kočenja u zavojima.

 • OFF-ROAD SPOSOBNOST
  OFF-ROAD SPOSOBNOST

  Sposobnost vozila da svlada svaki teren, prelazak preko vode s opcijskim sustavom za prepoznavanje dubine i ostale funkcije kao što je Terrain Response 2 osiguravaju da je Discovery uvijek spreman za akciju i hvatanje ukoštac sa svime što se pojavi na obzoru.

 • POMOĆ VOZAČU
  POMOĆ VOZAČU

  Discovery sadrži paletu opcijskih sustava za pomoć vozaču kako bismo poboljšali sigurnost vas i vaših suputnika. Koristeći najnaprednija inovativna razmišljanja, projektiranje i tehnologiju vozila, ove funkcije će vam pomoći da s lakoćom svladate većinu situacija u prometu, na autocesti, cesti ili čak u noćnoj vožnji.

 • UDOBNOST I UGODNOST
  UDOBNOST I UGODNOST

  Sa sedmero sjedala2 normalne veličine raspoređenih u tri reda, fleksibilnom konfiguracijom sjedala i opcijskim grijanjem, hlađenjem i masažnim funkcijama - kako god da ste konfigurirali pametno korištenje prostora u Discoveryju, uvijek ćete imati prostor za opuštanje.

UDOBNOST I POGODNOST

SPOSOBNOSTI

PERFORMANSE

ODRŽIVOST