• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  NAŠ NAJPROFINJENIJI I NAJSPOSOBNIJI MEDIUM SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • POTPUNO NOVI DISCOVERY

  POTPUNO NOVI DISCOVERY

  NAŠ DOSAD NAJSVESTRANIJI SUV

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

Informatički sustav

 • MERIDIAN™ ZVUK
  MERIDIAN™ ZVUK

  Meridian proizvodi pružaju najbolji zvuk kao i Land Rover, što je intuitivno i osobno iskustvo. Smješteni u Velikoj Britaniji, inženjeri i dizajneri Meridian-a godinama su provodili psihoakustična istraživanja kako bi vama omogućili iskustvo glazbe u njenoj pravoj formi.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  InControl Touch Pro održava vašu digitalnu povezanost i neprimjetno i sigurno vas spaja s vašim vozilom kada ste daleko od njega. Ovaj sustav također vam omogućava svijet zabave pomoću 10"-og zaslona na dodir.

 • INCONTROL CONNECT PRO
  INCONTROL CONNECT PRO

  Imate mogućnost nadogradnje dodatnih usluga, tehnologija i aplikacija za još bolju povezanost i pogodnost.

 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Ova funkcija uključuje SOS Emergency Call, Land Rover Optimised Assistance i Remote Essential Smartphone App.

 • INCONTROL PRO SERVICES
  INCONTROL PRO SERVICES

  Imate mogućnost nadogradnje InControl Connect Pro usluga, tehnologija i aplikacija za još veću povezanost i pogodnost. InControl Pro Services uključuju Wi-Fi Hotspot, Route Planner App, Live Services, Commute Mode, Arrival Mode i Arrival Mode Parking.

 • SPOTIFY I INCONTROL APPS
  SPOTIFY I INCONTROL APPS

  Dostupan s poboljšanim paketima za povezivanje, InControl Connect i Connect Pro, aplikacija Spotify za InControl Apps omogućava vam uživanje u više od 30 miliona pjesama dok ste u pokretu. Dizajnirana i kreirana od Land Rover-a u suradnji sa Spotify, ova aplikacija je specijalno optimizirana za vaš zaslon na dodir u vašem Range Rover Sport-u - čime je korištenje jednako jednostavno i zabavno kao i na vašem pametnom telefonu. Možete pretraživati pjesme, stanice i preporuke, kreirati play liste i iskoristiti kompletni pristup vašoj zbirci offline pjesama.

Inovacija

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Počev od našeg TDV6 do V8 Supercharged ,mi smo posvećeni proizvodnji motora koji pružaju optimalan nivo performansi,efikasnosit i održivosti. Zato koristimo najnovija dostiguća u projektovanju,inžinjeringu i tehnologijama.

 • KAROSERIJA OD ALUMINIJA
  KAROSERIJA OD ALUMINIJA

  Range Rover je prvi SUV u svijetu s naprednom aluminijskom strukturom karoserije, koja ga čini lakšim, održivim i omogućava manju potrošnju goriva. Ne samo što je puno lakša, aluminijska struktura je također nevjerojatno čvrsta.

Performanse

 • PRILAGODLJIVA DINAMIKA
  PRILAGODLJIVA DINAMIKA

  Prilagodljiva dinamika čini prolazak kilometara neprimjetnim. Prateći kretnje vozila do 500 puta u sekundi, sustav trenutačno reagira na vaše zahtjeve i uvjete na cesti kako bi omogućio veću kontrolu i smanjio vibracije karoserije, pružajući smirenu i stabilnu vožnju.

  REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
 • DYNAMIC RESPONSE
  DYNAMIC RESPONSE

  Dynamic Response sustav poboljšava upravljivost vozila i vašu udobnost smanjujući naginjanje karoserije u zavojima. Na raspolaganju je najsuvremeniji dvo-kanalni sustav koji može neovisno kontrolirati prednju i stražnju osovinu, čijim podešavanjem moguće je povećati agilnost pri malim brzinama i poboljšati stabilnost pri visokim brzinama kao i točnost upravljanja. Ova funkcija također pomaže pri vožnji u terenskim uvjetima.

  REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
 • BENZINSKI V8 MOTOR
  BENZINSKI V8 MOTOR

  U potpunosti aluminijski,V8 motor ima kompaktni i lagani dizajn, s vodećim u klasi niskim vrijednostima unutrašnjeg trenja. Motor je optimiziran primjenom vrhunskog Bosch sustava za kontrolu motora. Sustav je opremljen visokotlačnim direktnim ubrizgavanjem s vodećim u klasi središnje postavljenim sustavom za ubrizgavanje s više rupica.

  REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
 • AUTOMATSKI MJENJAČ S 8 BRZINA
  AUTOMATSKI MJENJAČ S 8 BRZINA

  Svi benziski i diesel motori upareni su s naprednim, elektronski kontroliranim ZF automatskim mjenjačem s 8 brzina, koji je sa strane Land Rover inženjera podešen za glatke izmjene stupnjeva prijenosa s izvanredno brzom reakcijom. S osam blisko postavljenih stupnjeva, izmjene prijenosa su gotovo neprimjetne, svaka izmjena je izvršena za samo 200 milisekundi.

  REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU

Sposobnosti

 • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
  ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

  All Terrain Progress Control (ATPC) je vrhunski sustav koji vozaču omogućava podešavanje i održavanje konstante brzine i u najzahtjevnijim uvjetima. Funkcionira slično tempomatu, pri brzinama između 2km/h i 30km/h, sustav pomaže vozaču u upravljanju i pronalaženju puta između prepreka.

 • KRETANJE NA PODLOZI S LOŠIM PRIANJANJEM
  KRETANJE NA PODLOZI S LOŠIM PRIANJANJEM

  Range Rover posjeduje posvećenu funkciju za kretanje, koja omogućava ravnomjerno i uglađeno kretanje, čak i na podlogama s malim prianjanjem, kao što su led, snijeg ili vlažna trava.

 • GRADIENT RELEASE CONTROL
  GRADIENT RELEASE CONTROL

  Gradient Release Control sustav je dizajniran spriječiti kretanje vozila na nizbrdici u slučaju da vozač slučajno otpusti kočnicu.

 • TERRAIN RESPONSE
  TERRAIN RESPONSE

  S aluminijskom karoserijom i nedvojbenom sposobnošću Land Rovera u srcu, Range Rover pruža nevjerovatne terenske performanse. Naš jedinstveni Terrain Response 2 sustav prati uvjete vožnje i automatski optimizira vožnju i prianjanje pomoću optimizacije motora, mjenjača, centralnog diferencijala i sustava karoserije kako bi odogovorili zahtjevima terena.

 • HILL DESCENT CONTROL
  HILL DESCENT CONTROL

  Kako bi nadopunio Terrain Response sustav, Range Rover ima na raspolaganju paletu jedinstvenih tehnologija za svaki teren, koje poboljšavaju performanse i sigurnost, uključujući sustav za kontrolu spuštanja nizbrdo, Hill Descent Control (HDC). Ovaj sustav pomaže prilikom spuštanja niz strme padine, održavajući konstantnu brzinu neovisnim aktiviranjem kočnice svakog kotača.

 • SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE DUBINE VODE
  SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE DUBINE VODE

  Opcijski sustav za prepoznavanje dubine vode pomaže vozaču prilikom prelaska potoka, gaza ili vijugajuće poplavne vode, pomoću senzora u retrovizorima i upozorava vozača u slučaju da je voda preduboka. Ova funkcija, preko zaslona na dodir, prikazuje šematski prikaz prolaska, uključujući dubinu vode u odnosu na vozilo, kao i najveću dubinu koju vozilo može proći.

Pomoć vozaču

 • POMOĆ PRI ODRŽAVANJU TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA
  POMOĆ PRI ODRŽAVANJU TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA

  Pomoć pri održavanju trake otkriva kad vaše vozilo slučajno napušta voznu traku i lagano ga vraća natrag. Nadzor stanja vozača detektira kad se počnete osjećati umorno i prijevremeno vas upozorava kada trebate odmoriti.

 • PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE S POMOĆI U ZAUSTAVLJANJU
  PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE S POMOĆI U ZAUSTAVLJANJU

  Kad putujete autocestom ili vozite u koloni, ovaj sustav, koristeći sustav za inteligentno kočenje u hitnim situacijama, zadržati će vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred vas u slučaju da usporava ili staje. Kada vozilo ponovno ubrza, isto čini i vaš Range Rover.

 • SAMOSTALNO KOČENJE U HITNIM SITUACIJAMA
  SAMOSTALNO KOČENJE U HITNIM SITUACIJAMA

  U slučaju da je otkriven potencijalni sudar, sustav će prikazati upozorenje za sudar sprijeda, dajući vam dovoljno vremena za akciju. U slučaju da je sudar još uvijek moguć, a vozač nije ništa poduzeo, sustav će aktivirati kočnice kako bi smanjio jačinu i posljedice mogućeg sudara.

 • NADZOR MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA
  NADZOR MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA

  Nadzor mrtvog kuta upozorava vas na vozilo koje se nalazi ili se ubrzano približava vašem mrtvom kutu koristeći lampicu za malo svjetlosno upozorenje u staklu bočnog retrovizora. Sustav za otkrivanje nadolazećeg vozila upozorava vas na opasnosti koje nadolaze sa bilo koje strane vašeg vozila, pomoću zvučnih i vizualnih upozorenja, kako bi znali što je iza vas, čak i u slučaju prepreke u vidnom polju.

 • POMOĆ PRI PARKIRANJU
  POMOĆ PRI PARKIRANJU

  Naš Park Assist sustav omogućava lakše paralelno i okomito parkiranje upravljajući vašim vozilom u odgovarajućem prostoru. Samo odaberite odgovarajući stupanj prijenosa i kontrolirajte brzinu vozila koristeći pedale kočnice i gasa. Ovaj sustav će vas također izvesti van prostora, čineći parkiranje bez stresa. Tijekom manevriranja voditi će vas grafika i poruke.

 • KRUŽNI SUSTAV KAMERA
  KRUŽNI SUSTAV KAMERA

  Omogućavajući pogled na okolinu od 360° preko zaslona na dodir, sustav pomaže u različitim situacijama: od parkiranja uz rubnik i lakšeg ulaska i izlaska iz uskih prostora i raskršća.

Udobnost i pogodnosti

 • KLIMATIZIRANA PREDNJA I STRAŽNJA SJEDALA
  KLIMATIZIRANA PREDNJA I STRAŽNJA SJEDALA

  Svi putnici u vozilu mogu putovati u najboljim mogućim uvjetima udobnosti s klimatiziranim prednjim i zadnjim sjedalima, koja pomažu i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Ovaj inovativni sustav koristi tehnologiju hlađenja za vruće dane i pruža ugodnu toplinu za ledena jutra.

  KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
 • HEAD-UP DISPLAY
  HEAD-UP DISPLAY

  Head-up display opcija prikazuje ključne podatke vozila, kao što su brzina vozila, stupanj prijenosa i upute navigacije na vjetrobranskom staklu, bez potrebe da vozač skloni pogled s ceste. Inovativni laserski sustav je otporniji u kritičnim situacijama, kao što je pljusak kiše - utjecaj odsjaja sunca na slabe LED sustave. Ova funkcija može biti uključena ili isključena, ovisno o želji vozača.

  KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
 • KONTROLA KLIMATIZACIJE
  KONTROLA KLIMATIZACIJE

  Kako bi održali savršenu temperaturu u unutrašnjosti, bez obzira na vanjsku temperaturu, Range Rover posjeduje, vodeći u klasi, sustav za kontrolu klimatizacije. Sustav je rezultat nevjerojatno rigoroznog razvojnog programa, testiran u realnim uvjetima, u temperaturnom rasponu od -40°C do 50°C.

  KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
 • MEKANO ZATVARANJE VRATA
  MEKANO ZATVARANJE VRATA

  Započnite i završite vaše putovanje u tišini odabirom sustava za mekano zatvaranje vrata. Sustav kontrolira posljednja 6mm puta od zatvaranja vrata.

  KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL