• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  NAŠ NAJPROFINJENIJI I NAJSPOSOBNIJI MEDIUM SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • POTPUNO NOVI DISCOVERY

  POTPUNO NOVI DISCOVERY

  NAŠ DOSAD NAJSVESTRANIJI SUV

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

  Informatički sustav

  • HEAD-UP DISPLAY
   HEAD-UP DISPLAY

   Ova opcija prikazuje ključne podatke vozila, kao što su brzina vozila, stupanj prijenosa i upute navigacije na vjetrobranskom staklu, bez potrebe da vozač skloni pogled s ceste. Za stabilnu sliku sustav koristi lasere i podesiv je prema vašim potrebama. Opcijski sustav prepoznavanja prometnih znakova radi u suradnji s Head-up Display-om. Sustav detektira različita ograničenja brzine i cijelosno vas obaviještava prikazujući odgovarajuće prometne znakove u instrument ploči i na vjetrobranskom staklu.

  • INCONTROL TOUCH PRO
   INCONTROL TOUCH PRO

   Slijedeća generacija InControl Touch Pro sustava unapređuje povezivost i zabavu Range Rover Sport-a do najviših razina. InControl Touch Pro je najnapredniji multimedijski sustav u Land Rover ponudi. Brzi 10" zaslon na dodir podržava pokrete prstiju i omogućava najbogatiju audio-vizualnu zabavu ikad. Za još bogatije iskustvo na raspolaganju je cijelosno podesiv zaslon, kao i kontrola glasom.

  • INCONTROL CONNECT PRO
   INCONTROL CONNECT PRO

   Ove dodatne tehnologije još više poboljšavaju vašu povezanost i udobnost. InControl Apps omogućavaju vam poboljšano iskustvo u unutrašnjosti vozila pomoću kompatibilnih aplikacija za pametne telefone i 10" zaslona na dodir. Uz to, Remote Premium sustav omogućava vam nadgledanje i interakciju s vašim vozilom. Pomoću Wi-FI Hotspot i InControl Pro Services funkcija povezani ste s vanjskim svijetom, bilo da je u pitanju posao ili zadovoljstvo, vaš život je puno lakši.

  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   Vaš pametni telefon je portal preko kojeg ste povezani s vašim Land Rover-om pomoću InControl Protect sustava. Možete provjeriti razinu goriva, pronaći vaše vozilo na punom parkingu, snimiti vaša putovanja ili čak provjeriti dali ste ostavili prozor otvorenim. Također je uključena optimizirana Land Rover Asistencija koja, u slučaju nezgode, može poslati vašu lokaciju i dijagnostičke podatke vašoj šlep službi. U slučaju teških nezgoda, SOS Emergency Call obaviještava hitne službe o vašoj lokaciji.

  • SPOTIFY I INCONTROL APPS
   SPOTIFY I INCONTROL APPS

   Dostupan s poboljšanim paketima za povezivanje, InControl Connect i Connect Pro, aplikacija Spotify za InControl Apps omogućava vam uživanje u više od 30 miliona pjesama dok ste u pokretu. Dizajnirana i kreirana od Land Rover-a u suradnji sa Spotify, ova aplikacija specijalno je optimizirana za vaš zaslon na dodir u vašem Range Rover Sport-u - čime je korištenje jednako jednostavno i zabavno kao i na vašem pametnom telefonu. Možete pretraživati pjesme, stanice i preporuke, kreirati play liste i iskoristiti kompletni pristup vašoj zbirci offline pjesama.

  • TFT VIRTUALNA INSTRUMENT PLOČA
   TFT VIRTUALNA INSTRUMENT PLOČA

   Opcijska 12.3" virtualna instrument ploča koristi tehnologiju zaslona visoke rezolucije i grafiku u boji za jasnu komunikaciju glavnih funkcija i podataka vozila. S elegantnim virtualnim pokazivačima, nalik 3D kromiranim, može biti podešena za prikazivanje samo onih informacija koji su važni za trenutnu situaciju u vožnji.

  • ZABAVA NA STRAŽNJIM SJEDALIMA
   ZABAVA NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

   Opcijski sustav zabave na stražnjim sjedalima može biti opremljen zaslonima od 8" ili 10". U dvjema opcijama sustav je opremljen WhiteFire® digitalnim slušalicama, HDMI priključkom, Mobile High-Definition linkom, USB utičnicom i odgovarajućim daljinskim upravljačem. WhiteFire® je registrirana blagovna znamka Unwired Technology LLC i svaka upotreba ove znamke sa strane Land Rovera je odobrena licencom.

  • MERIDIANTM REFERENCE SOUND SYSTEM
   MERIDIANTM REFERENCE SOUND SYSTEM

   Opcijski 1700 Watt Meridian™ Reference Sound System posjeduje 22 zvučnika i subwoofer, 22 kanala i posjeduje Trifield* 3D tehnologiju. Ovaj sustav omogućava realistično 3D iskustvo slušanja na svakom sjedalu. Čisti visoki i bogati duboki tonovi daju napredno iskustvo slušanja. Meridian je registrirana blagovna znamka Meridian Audio Ltd. *Trifield i “tri polja” uređaj je zaštitni znak Trifield Productions Ltd.

  Inovacija

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Od našeg SD4 do V8 Supercharged motora, posvećeni smo proizvodnji motora koji omogućavaju optimalne razine performansi, učinkovitosti i održivosti, stoga koristimo najnovija postignuća u dizajnu, konstruiranju i tehnologiji.

  • KOMPLETNA KAROSERIJA OD ALUMINIJA
   KOMPLETNA KAROSERIJA OD ALUMINIJA

   Lakša, jača i ekološkija, kompletna aluminijska karoserija Range Rover Sport-a je prva u klasi. Konstruirana tako da je čvrstoća karoserije najjača u točkama s najvećim opterećenjem, ovo inovativno konstruiranje omogućava izvrsnu čvrstoću i rafiniranost. Također ima sposobnost izdržati iste udarce terena kao i svi Land Rover-i.

  Performanse

  • PRILAGODLJIVA DINAMIKA
   PRILAGODLJIVA DINAMIKA

   Prilagodljiva dinamika omogućava optimalnu ravnotežu vožnje i kontrole nudeći kontinuiranu promjenu podešavanja amortizera. Prateći kretnje vozila do 500 puta u sekundi, sustav reagira na vaše zahtjeve i uvjete na cesti kako bi osigurao udobnu i stabilnu vožnju.

   REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
  • KONTROLA MOMENTA
   KONTROLA MOMENTA

   Ovaj sustav naglašava agilnost i stabilnost vozila u zavoju. Kontinuirano nadgleda i balansira raspodjelu momenta između svih kotača kako bi poboljšao prianjanje i upravljanje, na cesti ili terenu. Sustav također može povećati omjer skretanja i smanjiti podupravljanje.

   REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
  • DYNAMIC MODE
   DYNAMIC MODE

   Kada je aktiviran s Terrain Response 2 sustavom, Dynamic Mode opcija podešava ovjes kako bi dobili bolju i čvršću kontrolu karoserije i upravljanja kao i oštrije reakcije, koje rezultiraju sportskijom vožnjom na cesti.

   REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
  • DYNAMIC RESPONSE
   DYNAMIC RESPONSE

   Na raspolaganju je najsuvremeniji dvo-kanalni sustav koji može neovisno kontrolirati i podešavati prednju i stražnju osovinu, čime je moguće povećati agilnost pri malim brzinama i poboljšati stabilnost pri visokim brzinama.

   REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU

  Sposobnosti

  • PRIJENOSNA KUTIJA S DVIJE BRZINE
   PRIJENOSNA KUTIJA S DVIJE BRZINE

   Ova opcija raspolaže s visokim i niskim stupnjevima prijenosa koji se mogu birati prema potrebi, kako bi dobili izvanrednu fleksibilnost vožnje na cesti i terenu. Niski prijenosi omogućavaju kontrolirano spuštanje teškim terenom dok su visoki prijenosi idealni za vožnju otvorenom cestom.

  • TERRAIN RESPONSE 2
   TERRAIN RESPONSE 2

   Opcijski sustav Terrain Response 2 nadgleda uvjete vožnje i automatski bira odgovarajući način vožnje koji će podesiti najbolje moguće parametre karoserije i pogonskog sklopa prema trenutnim uvjetima na cesti.

  • OVJES
   OVJES

   Range Rover Sport posjeduje elektronski zračni ovjes* koji omogućava izvanrednu razinu udobnosti na cesti i automatski bira jednu od dvije visine vozila prilikom terenske vožnje kako bi osigurao stabilnost i u najtežim uvjetima. *model sa SD4 motorom posjeduje ovjes s oprugama.

  • KRETANJE NA PODLOZI S LOŠIM PRIANJANJEM
   KRETANJE NA PODLOZI S LOŠIM PRIANJANJEM

   Ovaj sustav omogućava ravnomjerno i uglađeno kretanje, čak i na podlogama s malim prianjanjem, kao što su led ili vlažna trava.

  • DINAMIČNA KONTROLA STABILNOSTI
   DINAMIČNA KONTROLA STABILNOSTI

   Sustav dinamične kontrole stabilnosti detektira podupravljanje i podešava kočnice i snagu motora - omogućavajući da vaše vozilo slijedi pravu putanju u zavoju.

  • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

   Možete podesiti brzinu između 2km/h i 30km/h i održati je bez dodirivanja pedale gasa kako biste se mogli koncentrirati na upravljanje između prepreka.

  Pomoć vozaču

  • 360° PARKING AID
   360° PARKING AID

   Prilikom vožnje unatrag u uskom prostoru senzori oko vozila automatski su aktivirani. Dok parkirate, na zaslonu na dodir prikazuje se pogled vozila odozgo, a zvučni signal kazuje vam koliko ste udaljeni od prepreka.

  • PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE S POMOĆI U ZAUSTAVLJANJU I INTELIGENTNIM KOČENJEM U HITNIM SITUACIJAMA
   PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE S POMOĆI U ZAUSTAVLJANJU I INTELIGENTNIM KOČENJEM U HITNIM SITUACIJAMA

   Kad putujete autocestom ili vozite u koloni, ovaj sustav će zadržati vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred vas u slučaju da usporava ili staje. Kada vozilo ponovno ubrza, isto čini i vaš Range Rover Sport.

  • NADZOR MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA
   NADZOR MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA

   Nadzor mrtvog kuta upozorava vas na vozilo koje se nalazi ili se ubrzano približava vašem mrtvom kutu koristeći lampicu za malo svjetlosno upozorenje u staklu bočnog retrovizora. Sustav za otkrivanje nadolazećeg vozila upozorava vas na opasnosti koje nadolaze na bilo kojoj strani vašeg vozila.

  • SAMOSTALNO KOČENJE U HITNIM SITUACIJAMA
   SAMOSTALNO KOČENJE U HITNIM SITUACIJAMA

   U slučaju da je otkriven potencijalni sudar, sustav za samostalno hitno kočenje prikazuje upozorenje za sudar sprijeda, dajući vam dovoljno vremena za akciju. U slučaju da je sudar još uvijek moguć, a vozač nije ništa poduzeo, sustav će aktivirati kočnice kako bi smanjio jačinu i posljedice mogućeg sudara.

  • POMOĆ PRI ODRŽAVANJU TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA
   POMOĆ PRI ODRŽAVANJU TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA

   Pomoć pri održavanju trake otkriva kad vaše vozilo slučajno napušta voznu traku i lagano ga vraća natrag. Nadzor stanja vozača detektira kad se počnete osjećati umorno i prijevremeno vas upozorava kada trebate odmoriti.

  • POMOĆ PRI PARKIRANJU
   POMOĆ PRI PARKIRANJU

   Ovaj sustav omogućava lakše paralelno i okomito parkiranje upravljajući vašim vozilom u odgovarajućem prostoru. Samo odaberite odgovarajući stupanj prijenosa i kontrolirajte brzinu vozila koristeći pedale kočnice i gasa.

  • ZADNJA KAMERA
   ZADNJA KAMERA

   Kako bi prakiranje u uskim prostorima bilo jednostavnije, linije koje predstavljaju vanjski perimetar vozila i predviđenu putanju su preklopljene na slici prikazanoj na zaslonu na dodir.

  • KRUŽNI SUSTAV KAMERA
   KRUŽNI SUSTAV KAMERA

   Omogućavajući pogled na okolinu od 360° preko zaslona na dodir, sustav pomaže u različitim situacijama: od parkiranja uz rubnik i lakšeg ulaska i izlaska iz uskih prostora i raskršća.

  • SUSTAV ZA NAPREDNU POMOĆ PRI VUČI
   SUSTAV ZA NAPREDNU POMOĆ PRI VUČI

   Ova tehnologija omogućava vam kontrolu smjera vaše prikolice prilikom vožnje unatrag. Koristeći kružni kontroler Terrain Response 2 sustava, ova opcija kontrolira upravljanje vozila za postizanje željene putanje prikolice. Zaslon na dodir prikazuje informacije o stanju, uključujući trenutnu i željenu putanju prikolice vozaču.

  Udobnost i sposobnosti

  • ELEKTRIČNA STRAŽNJA VRATA AKTIVIRANA POKRETOM
   ELEKTRIČNA STRAŽNJA VRATA AKTIVIRANA POKRETOM

   Sustav električnih stražnjih vrata aktivirana pokretom omogućava vam njihovo otvaranje i zatvaranje bez fizičkog dodira. Elektronski upravljana, posjeduje dva senzora na svakoj strani vozila. Jednostavno zamahnite nogom ispod svakog senzora kako biste aktivirali ovu funkciju.

   KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
  • SUSTAV AUTOMATSKOG PRILAGOĐAVANJA VISINE PRISTUPA
   SUSTAV AUTOMATSKOG PRILAGOĐAVANJA VISINE PRISTUPA

   Ova funkcija spušta vozilo za najviše 50mm za lakši ulaz i izlaz kada je parkirano. Na raspolaganju je samo s elektronskim zračnim ovjesom.

   KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
  • MEKANO ZATVARANJE VRATA
   MEKANO ZATVARANJE VRATA

   Za dodatnu udobnost, opcija mekanog zatvaranja vrata funkcionira s dodatnim napajanjem svakih vrata. Sustav omogućava da zadnjih 6mm puta budu kontrolirani omogućavajući mekano zatvaranje prednjih i zadnjih vrata.

   KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
  • GRIJANJE AKTIVIRANO NA DALJINU I KLIMATIZACIJA S VREMENSKIM AKTIVIRANJEM
   GRIJANJE AKTIVIRANO NA DALJINU I KLIMATIZACIJA S VREMENSKIM AKTIVIRANJEM

   Ovaj inovativni sustav može ugrijati ili prozračiti vozilo pomoću daljinske kontrole i 7-dnevnog vremenskog brojača. Možete biti sigurni da je unutrašnjost uvijek na pravoj temperaturi prije nego što uđete.

   KONSTRUIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL