• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  NAŠ NAJPROFINJENIJI I NAJSPOSOBNIJI MEDIUM SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • POTPUNO NOVI DISCOVERY

  POTPUNO NOVI DISCOVERY

  NAŠ DOSAD NAJSVESTRANIJI SUV

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

Opcije i dodatna oprema

Opcije i dodatna oprema Sve opcije neće biti dostupne kod svih modela. Za više informacija molimo kontaktirajte vašeg Land Rover zastupnika.

Vanjske opcije

Vanjske opcije

SVO PREMIUM PAKET

Naglasite izgled vašeg Range Rover Sport-a s jednom od boja iz naše SVO Premium palete.

Vanjske opcije

Vanjske opcije

PERSONALIZIRAJTE VAŠU VANJŠTINU

Stealth paket stvara upečatljiviji izgled sa Satin Black vanjskim detaljima. Bright paket je dostupan bez doplate kod modela Range Rover Sport Autobiography s Dynamic paketom, koji uključuje Atlas Silver vanjske detalje, kao što su natpis na poklopcu motora i prtljažniku, mrežice otvora za ventilaciju na blatobranima i Indus Silver poklopci na kukama za vuču.

Konstruirajte vlastiti automobil

Vanjske opcije

Vanjske opcije

OSEBUJNA VOZILA, OSEBUJNI KOTAČI

Range Rover Sport je najagilniji, najdinamičniji i najeksplozivniji Land Rover ikada, dostupan s izborom odgovarajućih kotača. Ekskluzivni premium kotači su na raspolaganju u više obrada i materijala. Raspoloživi su u dimenzijama od 19", 20",21" i 22", pomažući vam da kreirate vozilo koje izražava vašu individualnost.

Konstruirajte vlastiti automobil

Unutašnje opcije

 • MASAŽA U POKRETU
  MASAŽA U POKRETU

  Za naglašenu udobnost vozača i suvozača, prednja električna sjedala od Oxford kože, pomična u 20 smjerova, mogu memorirati vašu omiljenu poziciju i ponuditi pet programa za masažu.

 • UPEČATLJIVE BOJE
  UPEČATLJIVE BOJE

  Svaki milimetar unutrašnjosti Range Rover Sport-a je suvremeno i lijepo dizajniran, kao i njegova vanjština. Na raspolaganju su do 18 kombinacija boja s Dynamic paketom, koji uključuju kombinacije boja kao što su Ebony/Pimento i Ebony/Tan.

 • UDOBNOST U SVIM UVJETIMA
  UDOBNOST U SVIM UVJETIMA

  Odaberite grijana i hlađena prednja i stražnja sjedala za sve vremenske prilike, s tehnologijom hlađenja za vruće dane i ugodnom toplinom za ledena jutra.

Opcije paketa

Opcije paketa

Opcije paketa

DODATNA TERENSKA SPOSOBNOST

Off-Road paket podiže terenske sposobnosti vozila do novih visina, uključujući sustave: Terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATPC), prijenosna kutija s dvije brzine i, kod određenih motora, prilagodljivu dinamiku (Adaptive Dynamics).

Konstruirajte vlastiti automobil

Opcije paketa

Opcije paketa

DINAMIČNE PERFORMANSE NA CESTI I TERENU

Naglasite već savršene sposobnosti Range Rover Sport-a na cesti i terenu s paketom opreme On-Off Road, koja uključuje transmisiju s dvije brzine, Terrain Response 2, All Terrain Progress Control, Dynamic Response s Dynamic Mode i Torque Vectoring sustave.

SKINITE BROŠURU

Dodatna oprema

 • VANJSKA DODATNA OPREMA
  VANJSKA DODATNA OPREMA

  Dodajte još više individualnosti vašem vozilu s paletom SUV dodatne opreme; od bočnih stepenica i bočnih zaštitnih cijevi do prednje i stražnje zaštite podvozja od nehrđajučeg čelika.

 • UNUTAŠNJA DODATNA OPREMA
  UNUTAŠNJA DODATNA OPREMA

  U svako vrijeme možete nadograditi Land Rover Approved dodatnu opremu; od premium tepiha do personaliziranih natpisa na pragovima. Ova oprema omogućava vam stvaranje vlastitog inspirativnog okruženja.

 • NOŠENJE I VUČA
  NOŠENJE I VUČA

  Odaberite specijaliziranu dodatnu opremu za nošenje i vuču, uključujući krovne nosače i vučne kuke, kako bi odgovarale vašem životnom stilu i optimizirale sposobnosti Range Rover Sport-a.

 • KOTAČI I DODATNA OPREMA
  KOTAČI I DODATNA OPREMA

  Personalizirajte izgled vašeg vozila s kotačima od lake legure. Dostupni su u više dimenzija, stilova i obrada. Premium kapice ventila mogu još više naglasiti vaš odabir.