• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  NAŠ NAJPROFINJENIJI I NAJSPOSOBNIJI MEDIUM SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • POTPUNO NOVI DISCOVERY

  POTPUNO NOVI DISCOVERY

  NAŠ DOSAD NAJSVESTRANIJI SUV

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

Informatički sustav

 • MERIDIAN™ DIGITAL SURROUND SOUND SYSTEM
  MERIDIAN™ DIGITAL SURROUND SOUND SYSTEM

  Land Rover, u partnerstvu s tvrtkom Meridian, svjetskim liderom za audio-tehnologije visokih performansi i digitalno procesiranje zvuka, razvio je napredni audio-sustav za Range Rover Evoque. Zvučni sustav 825W Meridian Digital Surround Sound System sadrži 16 zvučnika i dvokanalni subwoofer kod varijante Coupe i modela s petero vrata. Kod modela Convertible zvučni sustav 660W Meridian Digital Surround Sound System sadrži 12 zvučnika i dvokanalni subwoofer. Oba sustava daju kristalno čiste visoke i bogate duboke tonove u cijeloj unutrašnjosti. Slušajte svoju glazbu upravo onako kako vi to želite.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  Najnovija generacija InControl Touch Pro sustava unaprjeđuje povezanost i zabavu Range Rover Evoquea do najviših razina. InControl Touch Pro je najnapredniji multimedijski sustav u Land Rover ponudi. Brzi 10" zaslon na dodir reagira na pokrete prstiju i omogućava najbogatiju audio-vizualnu zabavu ikad. Za još bolji doživljaj na raspolaganju je cjelosno podesiv zaslon, kao i glasovna kontrola.

 • DUAL VIEW
  DUAL VIEW

  Dual View* sustav omogućava vozaču i suvozaču potpuno neovisno gledanje audio-vizualnih sadržaja na 10" zaslonu na dodir. Primjerice, vozač može koristiti satelitsku navigaciju dok suvozač može gledati DVD ili TV. U ovaj sustav uključen je jedan par WhiteFire® digitalnih bežičnih slušalica.

 • INCONTROL CONNECT I CONNECT PRO
  INCONTROL CONNECT I CONNECT PRO

  Ove dodatne tehnologije još više poboljšavaju vašu povezanost i udobnost. Remote Premium i InControl Apps omogućavaju vam poboljšano iskustvo u unutrašnjosti vozila pomoću kompatibilnih aplikacija za pametne telefone i 10" zaslona na dodir. Uz to, sustav vam omogućava nadzor i interakciju s vašim Range Rover Evoqueom. Pomoću Wi-Fi Hotspot i InControl Pro Services funkcija povezani ste s vanjskim svijetom: bilo da je u pitanju posao ili zadovoljstvo, vaš život uvelike je lakši.

 • SPOTIFY I INCONTROL APPS
  SPOTIFY I INCONTROL APPS

  Dostupna uz poboljšane pakete za povezivanje - InControl Connect i Connect Pro - aplikacija Spotify za InControl Apps omogućava vam uživanje u više od 30 milijuna pjesama dok ste u pokretu. Dizajnirana i kreirana od strane Land Rovera u suradnji sa Spotify, ova aplikacija je posebno optimizirana za vaš zaslon na dodir u vašem Range Rover Sportu, čime je korištenje jednako jednostavno i zabavno kao i na vašem pametnom telefonu. Možete pretraživati pjesme, stanice i preporuke, kreirati play-liste i iskoristiti potpuni pristup vašoj zbirci offline-pjesama.

 • INCONTROL PRO SERVICES
  INCONTROL PRO SERVICES

  Dostupna kao dio InControl Connect Pro sustava, InControl Pro Services funkcija dodatno poboljšava informatičke mogućnosti kako bi omogućila još bogatije i povezanije iskustvo. Sustav se sastoji od Wi-Fi točke i podatkovne veze, omogućavajući aktualizaciju prometnih informacija u realnom vremenu, pogled s razine ceste i online pretrage, čime se još više poboljšavaju performanse InControl Touch Pro sustava.

Inovacija

 • INGENIUM ENGINE
  INGENIUM ENGINE

  Naš novi motor stvoren je za postizanje performansi bez napora, veću učinkovitost i besprimjernu profinjenost. Lakši za 20 kg od prethodnog pogonskog sklopa, dostupan je u dvije varijante: od 150 KS i 180 KS, a postoji i mogućnost odabira pogona na 2 ili 4 kotača (4WD) te izbor 6-brzinskog ručnog ili 9-brzinskog automatskog prijenosa. Unutarnje trenje smanjeno je za 17% u odnosu na trenje motora iz prethodnih generacija i intervali servisa produženi su sa 16,000 na 21,000 milja za motore s pogonom na četiri kotača.

 • LAGANI OVJES
  LAGANI OVJES

  Konstruirana od aluminija i laganog čelika, napredna hidraulična tehnologija amortizera smanjuje buku koja prodire u unutrašnjost nakon udarca. Sustav također omogućava ublažavanje udaraca zbog neravnina na cesti, pri čemu nema povratne reakcije na vaše ruke ili karoseriju vozila.

Performanse

 • PRILAGODLJIVA DINAMIKA
  PRILAGODLJIVA DINAMIKA

  Prilagodljiva dinamika omogućava optimalnu ravnotežu vožnje i kontrole. To je moguće praćenjem kretanja vozila najmanje 1000 puta u sekundi i blagim ili krutim podešavanjem amortizera sukladno uvjetima na cesti. Sve ovo događa se gotovo trenutačno kako bi se smanjilo prevrtanje, povećala kontrola i osigurala mirna, neutralna vožnja. Sustav čak može i predvidjeti terensku vožnju i sukladno tome prilagoditi ovjes.

  Kreirajte vlastiti automobil
 • KONTROLA OKRETNOG MOMENTA KOČENJEM
  KONTROLA OKRETNOG MOMENTA KOČENJEM

  Ovaj sustav naglašava agilnost i stabilnost vozila u zavoju. Kontinuirano nadzire i balansira raspodjelu momenta između svih kotača kako bi poboljšao prianjanje i upravljanje na cesti ili na terenu. Sustav također može povećati omjer skretanja i smanjiti podupravljanje aktiviranjem kočnice unutrašnjeg stražnjeg kotača, povećavajući okretni moment vanjskog kotača, čime pridonosi stabilnosti.

  Kreirajte vlastiti automobil
 • AUTOMATSKI MJENJAČ S DEVET BRZINA
  AUTOMATSKI MJENJAČ S DEVET BRZINA

  Lagani, kompaktni automatski mjenjač s devet brzina omogućava optimalnu potrošnju goriva i CO₂ emisija, a i veću kontrolu u uvjetima niskog prianjanja ili, prilikom vuče, pomoću specijalno osmišljenog ultra-niskog prvog stupnja prijenosa. Mjenjač je izrazito robustan i savršeno upotpunjuje terenske sposobnosti vozila, istovremeno pružajući visoke razine profinjenosti i učinkovitosti.

  Kreirajte vlastiti automobil
 • AKTIVNI POGON
  AKTIVNI POGON

  Opcijski sadržaj kod TD4 180 KS i Si4 motora, ovaj sustav može biti neprocjenjiv na cesti i na terenu. U mnogo situacija na cesti može isključiti pogon stražnjih kotača smanjujući potrošnju goriva. U slučaju promjene podloge ili naglog ubrzanja neprimjetno se ponovno spaja za vrijeme od 300 milisekundi. Informacije na namjenskom zaslonu na dodir pružaju vam osjećaj kontrole i sigurnosti.

  Kreirajte vlastiti automobil

Sposobnosti

 • POGON NA ČETIRI KOTAČA (4WD)
  POGON NA ČETIRI KOTAČA (4WD)

  Kod modela s 2.0-litarskim Diesel TD4 150 i 180 KS motorima i 2.0-litarskim Si4 benzinskim motorima pogon na 4 kotača sastavni je dio Range Rovera Evoque. S njegovim izoliranim prednjim i stražnjim okvirima šasije, čvrstom samonosećom karoserijom i tehnologijama kao što je inteligentni 4WD sustav, možete voziti terenom s još većim povjerenjem.

 • ALL-TERRAIN PROGRESS CONTROL
  ALL-TERRAIN PROGRESS CONTROL

  Djelujući pri izuzetno niskim brzinama između 1.8 km/h i 30 km/h, All Terrain Progress Control (ATPC) sustav pomaže vozaču u održavanju konstantne brzine u zahtjevnim uvjetima kako bi se mogao koncentrirati na upravljanje i pronalazak puta između prepreka. Također omogućava ravnomjeran i uglađen polazak čak i na podlogama s malim prianjanjem kao što su led, snijeg ili vlažna trava.

 • TERRAIN RESPONSE™
  TERRAIN RESPONSE™

  Terrain Response™ sustav podiže sposobnosti vašeg automobila do novih visina. Sustav optimizira motor, mjenjač, centralni diferencijal i podvozje kako bi neovisno o terenu poboljšao vožnju, udobnost i prianjanje. Samo odaberite način koji odgovara uvjetima: Opće postavke, Trava/Šljunak/Snijeg, Blato & Brazde ili Pijesak. Vozilo će uvijek pružiti pouzdanu i sigurnu vožnju.

 • HILL DESCENT CONTROL
  HILL DESCENT CONTROL

  Land Roverov patentirani sustav Hill Descent Control (HDC) standardna je funkcija kod svih modela s pogonom na 4 kotača (4WD). HDC-sustav pomaže vozaču kontroliranim spuštanjem s izvanredno strmih površina održavajući konstantnu brzinu i samostalnim kočenjem svakog kotača. Sustav automatski smanjuje brzinu vozila održavajući relativnu brzinu sukladno stupnju prijenosa i poziciji pedale gasa.

 • SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE DUBINE VODE
  SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE DUBINE VODE

  Osjećajte se sigurnije prilikom prelaska potoka, gaza ili vijugave poplavne vode. Sustav mjeri dubinu vode pomoću senzora na donjoj strani retrovizora, dajući informacije o vozilu u realnom vremenu. Ovi podatci i najveća dozvoljena dubina prikazani su na zaslonu na dodir, pružajući vam točne informacije kako biste mogli adekvatno reagirati.

 • GRADIENT RELEASE CONTROL
  GRADIENT RELEASE CONTROL

  Sličan sustavu Hill Start Assist, ovaj sustav pridonosi sprječavanju prevelikog ubrzanja vozila kad se ono kreće nizbrdo. Ukoliko vozilo stane i krene na nizbrdici, sustav zadržava kočnicu prije postupnog otpuštanja prilikom kretanja.

Pomoć vozaču

 • FULL PARK ASSIST
  FULL PARK ASSIST

  Naš sustav Full Park Assist omogućava jednostavnije paralelno i okomito parkiranje upravljajući vašim vozilom u odgovarajućem prostoru. Jednostavno odaberite odgovarajući stupanj prijenosa i kontrolirajte brzinu vozila koristeći pedale kočnice i gasa. Sustav će vas također sigurno izvesti iz prostora, olakšavajući manevriranje. Grafike i poruke na zaslonu pomažu vam u tome.

 • KRUŽNI SUSTAV KAMERA
  KRUŽNI SUSTAV KAMERA

  Omogućavajući pogled na okolinu od gotovo 360° preko zaslona na dodir, sustav pomaže u različitim situacijama: od parkiranja uz rubnik i lakšeg ulaska i izlaska iz uskih prostora do vuče. Također možete uvećati i pomjerati sliku kako biste vidjeli i izbjegli objekte izvan vašeg vidokruga.

 • NADZOR MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA
  NADZOR MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA

  Nadzor mrtvog kuta upozorava vas na vozilo koje se nalazi ili se ubrzano približava vašem mrtvom kutu koristeći lampicu za malo svjetlosno upozorenje u staklu bočnog retrovizora. Sustav za otkrivanje nadolazećeg vozila upozorava vas na opasnosti koje dolaze na bilo kojoj strani vašeg vozila preko zvučnog i vizualnog upozorenja: tako znate što je iza vas čak i u slučaju smanjene vidljivosti.

 • POMOĆ PRI ODRŽAVANJU VOZNE TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA
  POMOĆ PRI ODRŽAVANJU VOZNE TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA

  Pomoć pri održavanju trake otkriva kad vaše vozilo slučajno napušta voznu traku i lagano ga vraća natrag. Nadzor stanja vozača detektira kad se počnete osjećati umorno i prijevremeno vas upozorava kad vam je potreban odmor.

 • PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE
  PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE

  Kad putujete autocestom ili vozite u koloni, ovaj sustav zadržat će vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred vas u slučaju da ono usporava ili zastaje. Kad vozilo ponovno ubrza, isto čini i vaš Range Rover Evoque.

 • SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA
  SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA

  Sustav prepoznavanja prometnih znakova cjelosno vas informira prikazujući posebne prometne znakove na instrument-ploči kako bi bili lako vidljivi, ili kao dio prikaza na Head-up zaslonu ukoliko je dostupan. Sustav prepoznaje znakove ograničenja brzine (uključujući razne znakove brzine iznad ceste) i znakove s dodatnim informacijama, kao što je smanjena brzina zbog vlažne ceste.

Udobnost i ugođaj

 • ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM
  ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM

  Električna vrata prtljažnika aktivirana pokretom opcijski su sadržaj koji omogućava rukovanje stražnjim vratima (njihovo otvaranje i zatvaranje) izvan automobila pokretom noge ispod stražnje strane vozila kako bi korištenje prtljažnika bilo puno lakše. Kad je ključ prepoznat, vrata se mogu aktivirati pokretom koristeći senzore na svakoj strani vrata.

  Kreirajte vlastiti automobil
 • HOMELINK®
  HOMELINK®

  Olakšajte si život pomoću HomeLink® sustava: ovaj univerzalni odašiljač može se programirati kako bi bežično upravljao trima sustavima u kući ili uredu, kao što su garažna vrata, kontrola porte ili osvjetljenje. Izgubljeni daljinski upravljači više nisu problem.

  Kreirajte vlastiti automobil
 • PRILAGODLJIVO UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE
  PRILAGODLJIVO UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

  Ova funkcija omogućava vam izmjenu boja i zasjenjenosti u unutrašnjosti vozila kako biste prilagodili ambijent vašem trenutačnom raspoloženju. Na raspolaganju vam je deset boja: od Ice White do Racing Red.

  Kreirajte vlastiti automobil
 • KONTROLA KLIMATIZACIJE
  KONTROLA KLIMATIZACIJE

  Ovaj sustav sadrži senzor zraka koji kontrolira vlažnost, razinu smoga i ekstremne temperature vremena, prema čemu ventilacijski otvori u unutrašnjosti omogućavaju prilagođavanje unutrašnje temperature. Gdje god sjedili, putnici će se svugdje osjećati ugodno.

  Kreirajte vlastiti automobil